• Tjänster

Frågor? Ring!
0171-53085

Om oss

Skubbet AB är ett transport- och logistikföretag beläget i Bålsta, 45 km nordväst om Stockholm. Vi startade vår verksamhet 1986 som ett budbilsåkeri med lättare transporter mellan Bålsta och Stockholm som affärsidé (därav namnet Skubbet, stockholmsslang, "att göra ett skubb"- springa ett affärsärende, leverera en vara).

Idag är Skubbet AB ett komplett transportsäljande företag med ett antal linjer i egen regi samt ett nätverk av externa åkerier och speditörer som gör att vi kan lösa de flesta orter inom Norden och Europa. Vår affärsidé bygger på att alltid vara tillgängliga, kundnära och ha ett brett utbud av tjänster inom transport och logistik med ambitionen att skapa långvariga relationer. Vi vill vara en del i din verksamhet!

Våra kunder finns i dag inom livsmedelstillverkning, byggmaterialgrossister och tillverkare, stålgrossister, mekaniska verkstäder, emballagegrossister, textil och reklamföretag, kurs- och konferensanläggningar med mera.

 • Drivmedelstillägg

  1 maj 2018 Drivmedelstillägg

  Aktuellt drivmedelstillägg

  (DMT) Inrikes:

  Maj 2018 17,3%

 • Drivmedelstillägg

  1 mars 2018 Drivmedelstillägg

  Aktuellt drivmedelstillägg

  (DMT) Inrikes:

  Mars 2018 17,6%

 • Drivmedelstillägg

  1 februari 2018 Drivmedelstillägg

  Aktuellt drivmedelstillägg

  (DMT) Inrikes:

  Februari 2018 17,1%

Gröna fakturor - för en bättre framtid

Även vi vill vara med och minska vår miljöpåverkan genom att i största möjliga mån skicka våra fakturor och följedokument via e-post. Fyll i fältet med den e-postadress du vill få dina fakturor skickade till! Slå ett slag för miljön!